Вести

Никоме нећемо дозволити да угрози будућност Србије

     Општински одбор Српске напредне странке Пећинци је, на састанку одржаном 18. марта, оштро осудио вандалски упад присталица Савеза за Србију, предвођених Обрадовићем, Ђиласом и Јеремићем, у просторије РТС-а и опседање зграде Председништва Републике Србије:

Протест СНС Пећинци због упада у РТС

     Чланови и симпатизери Српске напредне странке из пећиначке општине окупили су се данас у поподневним сатима испред страначких просторија у Пећинцима, где су заставама, транспарентима и на тренутке скандирањем „Ацо Србине‟ изразили недвосмислену подршку председнику Републике и Српске

Насиљу над женама у Србији мора се стати на пут

     Председница Уније жена Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Дубравка Ковачевић Суботички данас је, на конференцији за медије одржаној у просторијама странке у Пећинцима, оштро осудила све учесталије нападе на жене од стране челника Савеза за Србију.

ПАНТИЋ: Божић нас враћа традиционалним вредностима

     Повереник општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић присуствовао je вечерњем богослужењу на Бадње вече и паљењу бадњака у храму Светих апостола Петра и Павла у родном Доњем Товарнику и том приликом је упутио божићну честитку грађанима пећиначке општине.

СРЕЋНА НОВА 2019. ГОДИНА

„Свим грађанима општине Пећинци и њиховим породицама желим, пре свега, да их здравље добро служи и да им у породици влада слога и међусобно разумевање, јер мислим да је то највећа срећа за сваког човека.

ПАНТИЋ: У општини Пећинци практично нема незапослених

     Општински одбор Српске напредне странке Пећинци прославио је јуче страначку крсну славу Свету Петку у страначким просторијама у Пећинцима, у присуству стотинак чланова странке из свих 15 Месних одбора, али и бројних гостију из јавног, привредног, културног и политичког живота пећина

Pages