Вести

Од јесени бољи услови за брестачке основце

     Повереник пећиначког одбора Српске напредне странке Милорад Пантић и директор ЈКП „Путеви општине Пећинци“ Мирослав Петровић објавили су, на конференцији за медије Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, одржаној 9.

ПАНТИЋ: Довешћемо гас до сваког грађанина и привредника

     Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић најавио је на конференцији за медије наставак гасификације општине Пећинци, којом ће бити обухваћено 11 насеља која до сада нису гасификована.

Ниједно погинуло дете у последњих пет година

     На данашњој конференцији за медије Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, одборник СНС у Скупштини општине Пећинци и председник Савета за безбедност саобраћаја Општине Пећинци Милан Степановић изнео је податак да у општини Пећинци у последњих пет година ниједно дете није

Улагања у спорт дају видљиве резултате

     У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Пећинцима 28. јуна одржана је конференција за медије, на којој је о улагању у спорт и резултатима улагања говорио повереник пећиначког одбора СНС Милорад Пантић.

Још једна у низу хуманитарних акција

     Месни одбор Српске напредне странке Шимановци организовао је хуманитарну акцију у оквиру које су активисти овог одбора покосили двориште у домаћинству самохране мајке која брине о тешко болесном сину и која тешко може сама да одржава двориште.

Pages