Вести

Санација ударних рупа на путу Шимановци – Ашања већ за неколико дана

    Повереник општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић на конференцији за новинаре изразио је задовољство обновом запуштене путне мреже на територији пећиначке општине.

Помоћ суграђанима у припремама за зиму

    У оквиру хуманитарних активности Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, активисти Месног одбора Купиново реализовали су акцију помоћи у резању огревног дрвета једној породици у овом насељу.

Нова надстрешница за „живу воду“

    Активисти Месног одбора Српске напредне странке Попинци помогли су да се изгради надстрешница на изворишту артерске воде у центру насеља. Материјал за изведене радове купљен је средствима од донацијa, а активисти СНС помогли су учешћем у радовима да се посао заврши.

Поверење између грађана и СНС никада није изневерено

    Председница Уније жена Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Дубравка Ковачевић Суботички изјавила је на конференцији за медије да је ова странка на локалу у сталном контакту са грађанима и да то резултује међусобним поверењем какво до сада са грађанима није успела да усп

Зимска гардероба за децу и одрасле

    Месни одбор Српске напредне странке Огар већ две године редовно реализује акције прикупљања половне гардеробе намењене грађанима пећиначке општине који су слабијег материјалног стања. Овај одбор је до сада реализовао двадесетак оваквих хуманитарних акција.

У општини Пећинци само 737 незапослених

     Повереници месних одбора Српске напредне странке Карловчић и Огар, Милан Степановић и Милан Алексић, изнели су на јучерашњој конференцији за медије податак да је у октобру ове године на евиденцији Националне службе за запошљавање у општини Пећинци било само 737 незапослених лица.

Прискочили у помоћ када је најтеже

     Активисти Месног одбора Српске напредне странке Доњи Товарник прискочили су у помоћ једној старијој суграђанки којој је у соби у којој живи отпао стари плафон, па је простор постао неуслован за живот.

У сталном контакту са грађанима

     Милорад Пантић, повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, изјавио је на конференцији за медије да је руководство СНС у општини Пећинци у сталном контакту са чланством и да је у сваком тренутку упућено у све проблеме у насељима наше општине.

Зимска одећа и обућа за децу и одрасле

     Месни одбор Српске напредне странке Сремски Михаљевци предао је пећиначком Црвеном крсту половну зимску обућу и половну зимску одећу за децу и одрасле, коју су у хуманитарној акцији прикупили активисти овог месног одбора.

Pages