Вести

ГЛАС ЗА БРОЈ 1 - ГЛАС ЗА СИГУРНУ БУДУЋНОСТ

      Општина Пећинци је једна од општина у којима ће 24. децембра бити одржани локални избори. Изборна листа коалиције окупљене око Српске напредне странке АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА-СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ-ИВИЦА ДАЧИЋ на локалним изборима ће бити под бројем 1.

     Тим поводом, повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић најавио је да ће СНС у изборној кампањи пред грађане изаћи са јасним планом за нови инвестициони циклус у општини Пећинци, који ће бити реализован уз подршку Владе Републике Србије и Покрајинске владе.

     „Никада грађанима нисмо давали нереална обећања, али смо зато испуњавали и више од обећаног. Кампању препуну оптужби и шарених лажа, каквој смо већ сведоци ових дана, препуштамо нашим политичким противницима и у то се нећемо упуштати. Једини којима имамо шта да кажемо су грађани општине Пећинци и једини које смо спремни да саслушамо су грађани општине Пећинци. Њихово поверење и свест о томе да са нама имају сигурну будућност су све што нам је потребно за победу“ – закључује Пантић.