Вести

Санација ударних рупа на путу Шимановци – Ашања већ за неколико дана

    Повереник општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић на конференцији за новинаре изразио је задовољство обновом запуштене путне мреже на територији пећиначке општине.

    “На иницијативу Српске напредне странке обновљени су веома значајни путни правци, које је претходна власт више од деценије занемаривала” – оценио је Пантић.

    Он је подсетио да је реконструисана саобраћајница у шимановачкој северној радној зони, као и улице Голубиначка и Крњешевачка у Шимановцима. Изграђен је пут Сремски Михаљевци – Шимановци и нова приступна саобраћајница у радној зони Сибач на обилазници око Пећинаца.

    “Саниран је пут Суботиште – Огар, а у потпуности су реконструисане улице Школска и Браће Крстић у Пећинцима” – рекао је Пантић и подсетио да је у току реконструкција пута Попинци – Пећинци.

    Он је оценио да је тренутни приоритет пут Шимановци – Деч – Прека калдрма – Ашања, који је у толико лошем стању да возачи свакодневно ризикују да оштете возила.

    “Зато Српска напредна странка инсистира на комплетној реконструкцији ове деонице пута, а на нашу иницијативу санација ударних рупа почеће већ за неколико дана, како не бисмо ушли у зиму са коловозом у овако лошем стању” – поручио је први човек пећиначких напредњака.