Вести

ПАНТИЋ: Видљив напредак у свим областима живота

    Повереник општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић упутио је грађанима пећиначке општине честитку поводом 22. маја, Дана општине Пећинци.

    „Данас је празник свих грађана општине Пећинци, свих нас који овде живимо, радимо, подижемо породице, свих нас који смо нераскидиво везани за локалну заједницу. Општина Пећинци данас обележава велики јубилеј – 60 година постојања, а велики јубилеји су увек прилика да се осврнемо у прошлост и да погледамо у будућност“ – рекао је Пантић.

    Он је нагласио да је пећиначка општина протеклих година направила значајне искораке у свим областима живота, од привредног развоја каквим не могу да се похвале ни много веће средине, преко бројних капиталних инфраструктурних инвестиција, до школства, здравства, културе, спорта, комуналних делатности.

   „Практично нема области у којој није остварен видљив напредак, а то је било могуће захваљујући стабилној политичкој ситуацији и јединству како локалне власти, тако и огромне већине грађана наше општине, али и виших нивоа власти, око кључних праваца развоја наше заједнице. Пред општином Пећинци је још много изазова, још много прилика за унапређење квалитета живота наших грађана, а да бисмо одговорили изазовима и искористили прилике морамо остати јединствени какви смо до сада били“ – поручио је Пантић.