Вести

БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМ

Током протеклог викенда представници коалиције „Александар Вучућ – будућност у коју верујем“ организовали су караван у оквиру којег су организовали предизборне трибине широм општине Пећинци, са циљем да грађане упознају са свеобухватним плановима за развој локалне заједнице.Уз промоцију изборног програма у сваком насељеном месту постављен је инфо-штанд са промотивним материјалом коалиције за изборну кампању, а грађани су имали прилику да разговарају са кандидатима за одборнике из свог насеља, који су одговорили на свако постављено питање. 

Носилац листе Српске напредне странке на општинским изборима у Пећинцима докторка Дубравка Ковачевић Суботички поручила је гласачима да је поред инфраструктурних пројеката, отварања нових радних места и развоја пољопривреде, један од основних циљева Српске напредне странке стварање што бољих услова за пружање здравствених услуга, јер здравље грађана пећиначке општине мора бити приоритет. Она је посетиоце трибина позвала да гласају за „будућност у коју верују“ и да на предстојећим изборима заокруже листу под бројем 1.

Одборнички кандидат са листе Српске напредне странке Зоран Војкић изнео је грађанима општински план инфраструктурних радова током 2014., као и програм развоја општине Пећинци у наредне четири године. Он је навео да је за привлачење инвестиција које ће обезбедити нова радна места од изузетног значаја политичка стабилност и добра сарадња са републичком Владом, коју може да обезбеди само коалиција окупљена око Српске напредне странке. 

-Ми који смо кандидати за одборнике учинићемо све да се планиране инвестиције за које су средства већ обезбеђена и реализују, јер је то једини начин да наши грађани живе боље – истакао је Војкић.

Сава Чојчић актуелни председник привременог органа Општине Пећинци и одборнички кандидат рекао је да је свако наше село велико градилиште и у сваком је у току реализација макар по једне инвестиције. 

-Поносни смо што припадамо Српској напредној странци и што спроводимо политику Александра Вучића, због чега смо се и окупили у оволиком броју. Не треба више да се питамо шта ће држава да уради за нас, већ шта ћемо ми да урадимо за нашу заједницу – са трибине у Прхову поручио Чојчић. 

Активисти коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић – Будућност у коју верујем“, 8. марта делили су промотивни материјал странке, честитајући припадницама лепшег пола празник, уз ружу као најлепши поклон.