Вести

ПЕЋИНЦИ СУ ПРИМЕР СЛОГЕ И САБОРНОСТИ ОКО ДОБРЕ ИДЕЈЕ

    На проширеном састанку Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, одржаном 22. септембра, окупило се преко 400 чланова и симпатизера странке, а у пећиначком Културном центру места је било само за стајање.

    Састанку су присуствовали председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, потпредседник странке Александар Шапић и координатор СНС за општину Пећинци Горан Бојовић.

    Госте је поздравио повереник Општинског одбора СНС Пећинци Милорад Пантић, који је том приликом нагласио да пећиначки Општински одбор постиже најбоље изборне резултате у Србији, како на локалним, републичким и покрајинским изборима, тако и на изборима за председника Републике.

    „Све то захваљујући Александру Вучићу који је на челу наше странке и наше државе и чију политику доследно пратимо“ – рекао је Пантић.

    Дарко Глишић је истакао да пећиначки напредњаци имају све услове да направе још један историјски резултат.

    „Да ставите још један каменчић у мозаик наше величанствене победе, која се мора десити да бисмо одбранили политику коју води наш председник Александар Вучић. Ви сте пример слоге, уједињавања и саборности око добре идеје. Ми као странка желимо да будемо такви. Да будемо сложни, окупљамо добре, вредне, паметне људе, који имају енергије и који могу да помогну“ – поручио је Глишић.

    Александар Шапић је нагласио да странке постоје због Србије, а не Србија због странака.

    „Људи у Српској напредној странци су свесни тога. Свесни су шта значи поверење свог народа. Морате свакога дана на томе да радите. Морате своје несугласице да оставите по страни и не смете никада да жртвујете општи интерес зарад свог личног интереса“ – истакао је Шапић.