Вести

ПОШТОВАНЕ ДАМЕ СРЕЋАН ВАМ 8. МАРТ!

    Председник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, Милорад Пантић, упутио је данас чeститку припадницама лепшег пола пећиначке општине поводом Међународног дана жена.

    „Драге мајке, баке, сестре, супруге, овај дан је посвећен вама и права је прилика да вам одамо почаст за сву храброст, одлучност и снагу коју свакодневно улажете у борби за очување породице која је стуб сваког здравог друштва.

    Као професионалци у свом послу, својом стручношћу разбијате вишевековне предрасуде и стереотипе и показујете да су жене врло често заправо јачи пол и да, поред тога што сте стуб породице, ви сте један од стубова на којима почива цела заједница.

    Један дан ни изблиза није довољан да вам се захвалимо за све што чините и због тога ми мушкарци вам морамо исказивати захвалност и поштовање свакога дана, а родна равноправност у друштву мора бити наш заједнички циљ“ – поручио је први човек пећиначких напредњака.

    У свим насељима пећиначке општине и данас је испоштована дугогодишња традиција да представници Српке напредне странке, на својим штандовима, честитају дамама 8. март и поклањају им руже.