Вести

Сада смо сви наши и идемо напред

На великом мотивационом скупу одржаном 27. децембра у пећиначком Културном центру, преко триста представника свих месних организација пећиначке општине још једном су потврдили снагу и јединство странке, и чврсту решеност да на предстојећим ванредним локалним изборима у овој сремској општини освоје апсолутну већину. 

Чланство се договорило и да ће за Нову годину цела општина бити облепљена плакатима и билбордима са ликом председника странке и честитком грађанима за предстојеће празнике.

Члан извршног одбора странке Душан Адамовић је изјавио да Српска напредна странка „сада има рејтинг од 50 одсто, а циљ на изборима у Пећинцима мора бити 60 одсто“, што је пропраћено бурним аплаузом.

Председник Привременог органа општине Пећинци Сава Чојчић је рекао да су у странку добродошли сви који желе да подрже њене циљеве и да „нема више мојих и твојих, сада смо сви наши и идемо напред“.

Громогласним аплаузом је пропраћен и члан извршног одбора Милан Стевановић који је цитирајући Александра Вучића рекао: „и немојте да бринете ако почне рејтинг да нам пада, битно је да Србији рејтинг расте“.