Саопштења

Куртијеви кукавички напади неће поколебати председника Вучића

    Кукавичким нападом на сина председника Републике Александра Вучића Аљбин Курти је још једном показао да није ништа више од обичног ОВК терористе са грандиозним сновима о независном Косову, због којих за њега ни једно средство није недопустиво, па ни напади на децу својих противника.

Опозицију није брига за грађане

    Срамно понашање опозиције у Народној скупштини Републике Србије које смо јуче имали прилику да видимо није нас изненадило, јер је по ко зна који пут показало да опозицију није брига за грађане и да се бави само бескрупулозним гребањем за јефтине политичке поене.

Лажни протести против насиља све насилнији

    Синоћ смо на лажним протестима против насиља могли да видимо вешала и отворене позиве на убиство председника републике Александра Вучића, а прави организатори протеста који искључиво насиље и промовише више се и не крију, па је сада потпуно јасно да је организатор протеста антидржавн

Честитка новом председнику СНС Милошу Вучевићу

    У име Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци и у своје лично име упућујем најискреније честитке Милошу Вучевићу на избору за председника Срспке напредне странке и верујем да ће као нови председник СНС обезбедити преко потребан континуитет у политици коју је странка водила

Саопштење за јавност

    Општински одбор Српске напредне странке Пећинци најоштрије осуђује најновије позиве на насиље, које су јавно упутили Бојан Пајтић и Јово Бакић, а све под маском „протеста против насиља“.

Саопштење за јавност

    Општински одбор Српске напредне странке Пећинци најоштрије осуђује опозициони такозвани протест против насиља, који је очигледно организован са само једним циљем – да се позове на насиље и дестабилизацију Србије.

Саопштење за јавност

    Oпштински одбор Српске напредне странке Пећинци најоштрије осуђује покушаје опозиције да трагедију у којој су настрадала деца искористи за остварење својих политичких циљева.

Позиви на линч деце председника Вучића су нељудски чин

    „Објављујући фотографију сина председника Александра Вучића како се креће без обезбеђења, опозициони медији и њихови домаћи сатрапи још једном су децу председника Вучића прогласили за мету и показали нељудскост и пакост која превазилази све пристојном човеку познате границе.

Србија не заборавља злочине НАТО

    „На данашњи дан 1999. године НАТО алијанса је агресијом на Србију безочно погазила међународно право и брутално насрнула на једну малу земљу, чија је једина кривица била што је желела да сачува своју слободу и свој народ.

Pages