Вести

Апсолутна победа листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ПЕЋИНЦИ СУТРА“

    Како је вечерас саопштио изборни штаб Српске напредне странке Пећинци, према прелиминарним резултатима, листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ПЕЋИНЦИ СУТРА освојила је 85,55 одсто гласова бирача и тако извојевала још једну апсолутну победу у општини Пећинци.

Инвестиција која ће означити крај листама чекања за упис у вртић

    Председник општине Пећинци Синиша Ђокић саопштио је данас да је тендер за комплетну реконструкцију и доградњу објекта вртића у Обрежу окончан и да ће врло брзо почети радови на реализацији ове инвестиције вредне преко 174 милиона динара.

ЈОКИЋ: Општина Пећинци светао пример припреме добрих пројеката

    Државна секретарка у Министарству заштите животне средине Ивана Јокић посетила је 27. маја општину Пећинци, где се најпре у згради општине састала са председником општине Синишом Ђокићем, са којим је након састанка обишла радове на уклањању дивље депоније у Прхову.

Реконструкција пећиначке школе почиње за неколико дана

    Председник општине Пећинци Синиша Ђокић саопштио је да је тендер за комплетну реконструкцију и доградњу Основне школе „Слободан Бајић Паја“ у Пећинцима окончан и да је почетак извођења радова на терену сада питање дана.

Добродошлица за 62 бебе

    Председник општине Пећинци Синиша Ђокић уручио је 17. маја једнократни новчани додатак за новорођенче, у износу од 40.000 динара, породици Илић из Огара. Он је том приликом истакао да подршка пећиначке локалне самоуправе породицама које добију бебу траје већ дуже од деценију.

Српска напредна странка прва предала изборну листу

    Представници Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци предали су вечерас Општинској изборној комисији изборну листу „Александар Вучић – Пећинци сутра“, за локалне изборе у општини Пећинци који ће бити одржани 2. јуна 2024. године.

Општини Пећинци додељено 40 милиона за реконструкцију Културног центра

    Министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић потписао је 15. марта, у Чачку, уговоре о додели средстава са представницима 27 локалних самоуправа из целе Србије.

Pages