Вести

ПАНТИЋ: Деца морају бити у фокусу интересовања друштва

    Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић поздравио је на конференцији за новинаре меру подршке породици пећиначке локалне самоуправе, у оквиру које су представници Општине Пећинци претходних дана уручили 223 хигијенска пакета на кућне адресе породица

Пантић: Божић је време да у себи пронађемо вредности које нас уједињују

     Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић присуствовао је данас вечерњем богослужењу и паљењу бадњака у храму Светих апостола Петра и Павла у Доњем Товарнику и том приликом је упутио божићну честитку грађанима и свештенству пећиначке општине.

СРЕЋНА НОВА 2020. ГОДИНА

„Грађанима општине Пећинци желим да им Нова 2020. година буде најуспешнија до сада. Да им у породици владају мир, здравље, љубав и слога, а да на професионалном плану нижу само успехе.

Лакше за родитеље, безбедније за децу

    Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић позитивно је оценио нову меру подршке породицама са новорођенчадима коју је увела пећиначка локална самоуправа, а у оквиру које су на поклон уручена ауто-седишта свакој породици са територије пећиначке општине

Помоћ у кући старијим суграђанима

    У оквиру хуманитарних активности које спроводи Општински одбор Српске напредне странке Пећинци, активисти Месног одбора Карловчић реализовали су акцију помоћи у кући у два домаћинства у овом насељу у којима живе старији суграђани.

Оаза природе за одмор деце и младих

    Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, Месни одбор Суботиште, реализовали су акцију уређења парка испред основне школе и Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју у овом насељу.

Мере подршке породици значајне и добродошле

    Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић поздравио је одлуку Општинског већа Општине Пећинци којом су одобрена средства за исплату једнократне новчане накнаде, у износу од 40.000 динара, свакој породици на територији општине Пећинци која у 2020.

Pages