Вести

Министар Весић најавио 50 нових километара путева у општини Пећинци

"Оно што чека општину Пећинци за следећу годину је заиста нешто што се никада није догодило. Следеће године ћемо у општину Пећинци уложити преко милијарду и по и урадити сигурно мало више од 50 километара локалних путева“ – рекао је министар Весић.

ЂОКИЋ: Улагаћемо у школство док сва деца не буду имала једнако добре услове

    Председник Ђокић је истакао да Општина Пећинци, захваљујући подршци виших нивоа власти, већ годинама улаже у школске објекте и објекте вртића и да је у последњих неколико година реконструисано и изграђено више од 7.500 квадратних метара образовних објеката.

ЂОКИЋ: Ове и наредне године почињемо градњу још пет канализационих мрежа

Председник Ђокић је најавио капитална улагања у канализационе мреже, са амбицијом да општина Пећинци буде прва локална самоуправа у Србији у којој ће сва насеља бити покривена канализацијом.

Нови пут безбеднији и удобнији

    Ових дана приводе се крају радови на реконструкцији пута Сремски Михаљевци-Карловчић. У току су радови на асфалтирању, а реконструисана саобраћајница, дужине 5,2 километра, биће широка шест метара и пресвучена са два слоја асфалта, дебљине 9 и 5 центиметара.

Путева никад доста

    Председник општине Пећинци Синиша Ђокић је јуче, заједно са представницима месних заједница Сремски Михаљевци и Карловчић, обишао радове на комплетној реконструкцији саобраћајнице која повезује ова два насеља пећиначке општине.

Pages