Вести

ПАНТИЋ: Жене нашу подршку, разумевање и поштовање заслужују свакога дана у години

    На штандовима у свим насељима пећиначке општине активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци честитали су дамама 8. март поклањајући им црвене руже, а честитку суграђанкама поводом Међународног дана жена упутио је повереник пећиначког одбора СНС Милорад Пантић.

Уређено двориште вртића

    Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, Месног одбора Прхово, организовали су се како би уредили двориште вртића у свом насељу.

Поклони за суграђане

    Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, Месног одбора Пећинци, организивали су се и посетили неколико породица слабијег материјалног стања у Пећинцима.

За лепши центар насеља

    Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, Месног одбора Попинци, организовали су се како би уредили центар Попинаца. У оквиру акције, активисти СНС очистили су од смећа јавне и зелене површине у центру насеља.

Активисти СНС чистили снег са јавних површина

    Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, Месног одбора Шимановци, реализовали су акцију чишћења снега у свом насељу, у оквиру које су очистили тротоаре у центру насеља, простор испред јавних установа у насељу, као и стазе кроз велики парк испред основне школе.

Божићна честитка повереника Српске напредне странке Пећинци

    „Грађанима православне вероисповести и православном свештенству желим да Божић прославе у миру и са радошћу у срцима. Благи дани који су пред нама су прилика да се ујединимо око традиционалних православних вредности – толеранције, праштања и љубави према ближњем своме.

ПАНТИЋ: Образовање је залог будућег напретка наше општине

    Поводом уручења новчаних награда ученицима генерације и носиоцима Вукове дипломе у свим пећиначким школама, повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић је оценио да је општинско руководство још једном показало посвећеност унапређењу образовања у пећинач

Pages