Саопштења

Напади на породицу председника Вучића све осионији и неразумнији

     Општински одбор Српске напредне странке Пећинци најоштрије осуђује оркестриране медијске нападе на породицу председника Републике Србије Александра Вучића, који су у последњих неколико дана све осионији, а у којима се без икаквих основа износе све бесмисленије и све неразумније оптужбе на рачун чланова председникове најуже породице.

     Ове безочне нападе пласирају исти они назови новинари који су подржавали насиље над женама у Србији, исти они који су правдали насиље на улицама Београда и исти они који су се радовали насиљу на РТС-у и у државним институцијама.

     Када ништа од тога није успело, када су грађани Србије јасно одбили одбили да учествују у акцијама тајкунских лакеја и недвосмислено показали да подржавају борбу Александра Вучића за бољу будућност Србије, ови плаћеници су се окомили на председникову породицу и тако још једном показали да им ништа није свето.

     И као што им ниједан покушај насиља до сада није успео, тако им неће успети ни ово бесрамно блаћење председникове породице, јер грађани Србије су раскрстили са насилницима и немају намеру да им дозволе да поново дивљају и пљачкају по Србији.

     Општински одбор СНС Пећинци одлучно стоји уз председника Александра Вучића у његовој борби за успешну, јаку и мирну Србију, а грађани пећиначке општине су на изборима показали да не желе да се враћају у прошлост и да у огромној већини подржавају визионарску политику председника Вучића и Српске напредне странке.

ОО СНС Пећинци