Саопштења

ОПОЗИЦИЈА ПОНОВО ПРИЗИВА ПРЕДСЕДНИКОВУ СМРТ

    Општински одбор Српске напредне странке Пећинци, најоштрије осуђује најновији у низу безумних насилничких испада којима самозвана Србија против насиља загађује српску политичку сцену, овога пута објављујући умрлице председника Републике Александра Вучића.

    У својој потпуној политичкој немоћи и неспособности да пред грађане изађу са било каквим сувислим политичким програмом, а свесни да ионако танка подршка свакодневно опада, Ђилас и његови пајтоси све дубље тону у бизарно убеђење да је једино решење за све њихове проблеме смрт човека који има апсолутно поверење грађана Србије.

    И не поставља се овде питање политичког програма, јер они политички програм одавно немају, ако су га икада и имали. И није ово питање морала, јер нико више у њихов морал не верује. И не поставља се овде питање добробити грађана Србије, јер то им никада и није био циљ.

    Ово је питање правне државе и њене способности да заштити грађане од бестијалности којима су свакодневно изложени од стране мале групе послушника спремних на најогавнија недела, само да би задовољили своје стране господаре.

    Због тога Општински одбор СНС Пећинци захтева од надлежних државних органа да све овакве и сличне насилничке испаде процесуирају у складу са законом.

    Стојимо чвршће него икада на страни председника Вучића и на страни Србије!

Општински одбор СНС Пећинци