Саопштења

Опозицију није брига за грађане

    Срамно понашање опозиције у Народној скупштини Републике Србије које смо јуче имали прилику да видимо није нас изненадило, јер је по ко зна који пут показало да опозицију није брига за грађане и да се бави само бескрупулозним гребањем за јефтине политичке поене.

    Ометајући рад Народне скупштине, опозиција је заправо ометала доношење ребаланса буџета којим би се омогућило повећање плата, пензија, помоћи мајкама и деци и грађанима оболелим од ретких болести. Цела Србија је могла да види да они у ствари не желе да народ живи боље. Они желе да грађанима Србије буде што горе, како би они могли да пређу цензус на изборима и задрже своје буџетске плате.

    Не жели опозиција ни на изборе, јер на изборима се питају грађани, а они им никада не поклоне поверење. Они желе да немирима изазову насиље и да без избора дођу до власти.

    Општински одбор Српске напредне странке Пећинци поштује вољу грађана и у сваком тренутку је спреман да ту вољу поново провери на изборима, јер је то једини начин да се дође на власт у демократији, а они којима су важнији страни налогодавци и финансијери од сопственог народа, поново ће морати да се суоче са чињеницом да Србија не жели да се враћа у прошлост.

Општински одбор Српске напредне странке Пећинци