Саопштења

Претње смрћу председнику Вучићу су кривично дело

    Општински одбор Српске напредне странке Пећинци најоштрије осуђује најновије претње смрћу председнику Републике Александру Вучићу и поручује онима који се већ годинама надају да ће насиљем дестабилизовати Србију и на тај начин се дограбити власти, да ће одговор на ово бити још већа подршка председнику Вучићу од стране свих слободоумних грађана Србије.

    Наслађивати се над атентатом на премијера Словачке је крајње напримерено и бедно, а користити ту несрећу да се позива на атентат на председника Србије је непримерено, бедно и – кривично дело, на шта посебно подсећамо све надлежне институције, од којих захтевамо да у складу са законом процесуирају овакво понашање.

    Насилна антидржавна опозиција, спонзорисана од стране осведочених непријатеља Србије, већ годинама користи мржњу и позиве на убиство председника Вучића као једини облик политичке борбе. Грађани Србије су им већ много пута на изборима јасно ставили до знања да такво понашање не одобравају и крајње је време да им и надлежне институције јасно ставе до знања да је такво понашање противзаконито.

    Општински одбор Српске напредне странке Пећинци пружа безрезервну подршку председнику Вучићу у његовој бескомпромисној борби за назависност и економски развој Србије.

Општински одбор СНС Пећинци