Вести

Безрезервна подршка политици Александра Вучића

     Скромном свечаношћу јуче је у страначким просторијама у Пећинцима обележена Света Петка, крсна слава Српске напредне странке. Повереник пећиначког одбора Српске напредне странке Милорад Пантић је нагласио да је пећиначки одбор један од ретких који се састају сваког понедељка.

     „Састанци су увек добра прилика да се на једном месту окупе страначки и општински функционери, и директори јавних предузећа, али и повереници месних одбора. Важно је да нам повереници пренесу информације о потребама грађана у насељима из којих долазе, а да уједно страначки функционери чланству пренесу поруке и директиве врха странке“ – рекао је Пантић.

     Он се у свом обраћању осврнуо и на огромне спољне притиске којима изложена Србија и њен председник Александар Вучић.

     „Свакодневно смо сведоци каквим притисцима од стране западних земаља је изложен педседник наше странке и Републике Србије, господин Александар Вучић, због његове бескомпромисне борбе за очување нашег народа на Косову и Метохији. Упркос свему, он у тој борби истрајава, а на свима нама је да му пружимо безрезервну подршку“ – поручио је Пантић.

     Свечаности је присуствовао и координатор Српске напредне странке за општину Пећинци Горан Бојовић, који је том приликом истакао да је поносан што је координатор једног тако сложног и вредног општинског одбора као што је пећиначки.