Вести

Циљ пећиначких напредњака убедљива победа на изборима

      Састанку Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, одржаном 18. јануара у страначкој канцеларији у Шимановцима, присуствовали су и високи страначки функционери из Београда и Новог Сада, а централна тема су били предстојећи покрајински и парламентарни избори.

     Дамир Зобеница, потпредседник Извршног одбора СНС, тим поводом је рекао да Срем мора бити локомотива изборних резултата Српске напредне странке у Војводини. „Пећинци су добро организован општински одбор и то што не долазимо превише код вас је зато што сматрамо да је у вашем општинском одбору заиста добра ситуација“ – нагласио је Зобеница.

     Члан председништва странке и Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да је одлуком о одржавању ванредних парламентарних избора председник Српске напредне странке и премијер Србије Александар Вучић доказао да се СНС не плаши избора, за разлику од актуелне покрајинске власти на челу са Демократском странком, која одуговлачи са расписивањем избора до последњег дана и до последњег сата мандата, чиме себе доводе у трагикомичну ситуацију.

     Андреј Вучућ је констатовао да је пријатно изненађен како изгледом страначких просторија, тако и бројем људи окупљених око Српске напредне странке у Пећинцима. Он је подсетио да је СНС у општини Пећинци на мартовским изборима 2014. остварила највећу излазност и највећи проценат гласова у Војводини. „Јасно вам је да ће се наши политички противници ујединити, причати народу бајке и настојати да оборе популарност наше странке на све могуће начине. На нама је да им одговоримо радом и одговорношћу и да наставимо да развијамо нашу земљу“ – рекао је Вучић.

     Повереник пећиначког одбора Милорад Пантић изјавио је да је одлука Александра Вучића да се одрже ванредни парламентарни избори наишла на безрезервну подршку, како чланова Главног одбора који су ову одлуку једногласно подржали, тако и на подршку целокупног чланства.

     „Наши противници, који су се у претходном периоду здушно залагали и спремали за изборе, сада ће имати прилику да се покажу и да провере шта грађани мисле о њима. Српска напредна странка је на мартовским изборима 2014. у општини Пећинци остварила велику победу и освојила 63 одсто гласова. На предстојећим изборима циљ ће нам бити што убедљивија победа. Окупили смо квалитетне људе и сигуран сам да овај циљ можемо да остваримо“ – рекао је Пантић и изразио уверење да ће након победе СНС на покрајинским изборима, локална самоуправа у Пећинцима и са покрајинском Владом имати одличну сарадњу какву сада има са Владом Србије, што ће донети нове инвестиције и бољи живот грађанима пећиначке општине.