Вести

Дружење успешно као одзив на биралиштима

      Месни одбор Српске напредне странке Обреж организовао је 11. јуна скуп поводом прославе велике изборне победе напредњака у том насељу. По речима повереника МО СНС Обреж Љубомира Новакова, 80 одсто грађана који су изашли на биралишта у Обрежу гласало је за листу “Александар Вучић-Србија побеђује”.

     “Подсећам да је Обреж по проценту гласова које је освојила Српска напредне странка на трећем месту у Србији – иза Доњег Товарника и још једног насеља, што је био јако добар повод да за наше активисте, пријатеље и мештане организујемо ово дружење у природи” – рекао је Новаков.

     Скупу је присуствовао и повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Милорад Пантић, који се свим становницима Обрежа захвалио на масовној подршци.

     “И како су се они радо одазвали позиву Српске напредне странке на гласање, тако смо се и ми данас радо одазвали њиховом позиву на дружење. Победа какву је СНС остварила на изборима заслужује да се прослави, али овако велика подршка са собом повлачи и терет велике одговорности, које морамо бити свесни у сваком тренутку. Грађани су ставили своју будућност у наше руке и ми морамо дати све од себе да та будућност буде боља од прошлости у којој смо живели” – изјавио је Пантић.