Вести

Групa грађана „Миленко Ђурђевић-За наше село“ подржава СНС

      Српска напредна странка Пећинци и Група грађана „Миленко Ђурђевић-За наше село“ постигле су договор о подршци ове групе грађана листи Српске напредне странке „Александар Вучић – Србија побеђује“ на предстојећим републичким и покрајинским изборима заказаним за 24. април. Тим поводом је данас Миленко Ђурђевић, лидер ГГ „Миленко Ђурђевић-За наше село“, изјавио да одборничка група коју предводи већ непуне две године подржава Српску напредну странку у Скупштини општине Пећинци.

     „Иако смо били противници на локалним изборима 2014. године, само неколико месеци након избора, због добрих резултата рада локалне самоуправе коју води Српска напредна странка, схватили смо исправност њене политике и одлучили смо да подржимо општинско руководство, а на изборима 24. априла подржаћемо листу Српске напредне странке и на републичком и на покрајинском нивоу“ – изјавио је Ђурђевић.

     Повереник Општинског одбора СНС Пећинци Милорад Пантић каже да је ова подршка била очекивана због добре сарадње Српске напредне странке и ове групе грађана у претходне две године.

     „Очекујем да ће и сви општински одбори странака које на републичким и покрајинским изборима излазе у коалицији са Српском напредном странком и на локалном нивоу пружити јасну подршку листи „Александар Вучић-Србија побеђује“ – рекао је први човек пећиначких напредњака.