Вести

Јединствени пред искушењима

      Пећиначки одбор Српске напредне странке прославио је данас, у страначким просторијама у Пећинцима, страначку славу Свету Петку. Прослави су присуствовали министар пољопривреде у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић, покрајински секретари за пољопривреду и урбанизам Вук Радојевић и Владимир Галић, потпредседник Скупштине АП Војводине Дамир Зобеница и координатор Српске напредне странке за Пећинце Горан Бојовић, као и близу двеста званица из политичког, привредног, културног и јавног живота пећиначке општине.

     Повереник Општинског одбора СНС Пећинци Милорад Пантић честитао је крсну славу члановима странке и свима који Свету Петку данас славе у својим домовима.

     „Велика ми је част и задовољство што су са нама данас и наши пријатељи из Републике и Покрајине, као и бројни пријатељи наше странке на локалу. Јединство које данас показујемо морамо сачувати у времену које је пред нама, јер само јединствени можемо одолети искушењима која нас очекују и као локална заједница наставити путем напретка којим смо кренули протеклих година“ – рекао је први човек пећиначких напредњака.

     У име гостију на добродошлици се захвалио министар Недимовић који је том приликом нагласио да су резултати које пећиначки одбор СНС бележи из године у годину импресивни и који је домаћинима пожелео да остану јединствени, а општини Пећинци обећао пуну подршку Републичких и Покрајинских институција.