Вести

Општински одбор СНС Пећинци прославио страначку славу

      Данас је пећиначки одбор Српске напредне странке прославио страначку славу Свету Петку, а у страначким просторијама у Пећинцима су се, поред руководства и чланова СНС, окупили и највиши руководиоци пећиначке локалне самоуправе, личности из културног, јавног и политичког живота општине Пећинци, као и привредници и представници удружења грађана.

     Поздрављајући бројне госте, повереник Општинског одбора СНС Пећинци Милорад Пантић је честитао крсну славу свим члановима Српске напредне странке и свим православним верницима који данас славе у својим домовима.

     „Данашње славље је један од ретких тренутака када се окупљамо у овако великом броју и у овако опуштеној атмосфери. Модеран начин живота свима нама намеће бројне обавезе и баш зато су овакви тренуци драгоцени, посебно када можемо да их поделимо са пријатељима наше странке. Волео бих да нас Света Петка уједини духовно, онако како смо већ уједињени политички“ – рекао је Пантић.

     Обред освећења служили су свештеници из Пећинаца, Деча и Доњег Товарника јереји Бојан Мијановић, Недељко Ковач и Саша Милијашевић.