Вести

Пантић једногласно изабран за председника ОО СНС Пећинци

    На данашњој Изборној скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, одржаној у Пећинцима, за председника Општинског одбора изабран је Милорад Пантић. Претходно су спроведени избори у свим месним одборима СНС, а Пантић је добио једногласну подршку 56 делегата из 15 месних одбора.

    Милорад Пантић је као повереник био на челу пећиначког одбора Српске напредне странке од 2014. године, а захваљујући се чланству на једногласној подршци, он је истакао да је председник општинског одбора појединац и да су досадашњи успеси пећиначких напредњака заслуга свих месних одбора и свих чланова Српске напредне странке.

    „Понекад имамо и разлике у мишљењу, које су људске и добродошле, али ми смо један целовит и заиста добро организован одбор. И само заједно са вама, и само јединствени можемо пратити политику нашег председника Александра Вучића, који је много пута показао велико разумевање за наше грађане. Само приликом недавне посете нашој општини председник је најавио инвестиције вредне приближно двадесет милиона евра. Ми смо мала средина која захваљујући свом раду и својим резултатима има велику подршку нашег председника и наше државе. Сигуран сам да ће тако бити и у будућности“ – поручио је први човек пећиначких напредњака.

    Изборној скупштини Срспке напредне странке Пећинци присуствовали су бројни гости из привредног, културног и политичког живота пећиначке, али и суседних општина.