Вести

ПАНТИЋ: СВИ МОЖЕМО ДОПРИНЕТИ ДА НАМ ДЕЦА ОДРАСТАЈУ У ЗДРАВИЈЕМ ОКРУЖЕЊУ

      Ових дан Општински Одбор Српске напредне странке Пећинци покренуо је велику акцију уређења путних појасева у општини Пећинци. У оквиру ове акције, стотинак активиста пећиначког одбора СНС, из свих 15 насеља општине Пећинци, прикупљало је смеће које су несавесни грађани побацали дуж пута. Смеће је одлагано у вреће, које је потом ЈКП „Сава“ транспортовало на централну депонију.

     Повереник Општинског одбора СНС Пећинци Милорад Пантић изјавио је тим поводом да су чланови Српске напредне странке овом акцијом на личном примеру показали како сви можемо да допринесемо да живимо у чистијој средини.

     „Комунална предузећа у нашој општини квалитетно обављају свој посао, али и сви ми можемо допринети да нам деца одрастају у здравијем окружењу, тако што нећемо бацати смеће где стигнемо и тако што нећемо изнова и изнова правити дивље депоније. Ако бисмо сви правилно одлагали смеће, знатно бисмо олакшали посао комуналним предузећима, а време и новац који се сваке године троше на уклањање дивљих депонија, могли би да буду уложени у унапређење здравства и школства“ – нагласио је први човек пећиначких напредњака.