Вести

ПАНТИЋ: Жене нашу подршку, разумевање и поштовање заслужују свакога дана у години

    На штандовима у свим насељима пећиначке општине активисти Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци честитали су дамама 8. март поклањајући им црвене руже, а честитку суграђанкама поводом Међународног дана жена упутио је повереник пећиначког одбора СНС Милорад Пантић.

    „Поштоване суграђанке срећан вам 8. март. Руже које вам данас поклањају наши активисти израз су најдубљег поштовања и захвалности за несебичност и пожртвованост коју свакодневно показујете у борби не само за опстанак и напредак својих породица, већ и за унапређење друштва у целини.

    Жене су безброј пута показале да су онај виталнији, смиренији и разумнији део човечанства. Без виталности и позитивне енергије коју уносе у све сегменте живота, свет би био сиромашније, суровије и негостољубивије место за живот.

    Један дан није довољан да се ми мушкарци одужимо за све што су бројне жене учиниле за нас током нашег живота почев од мајки, бака, тетака и сестара, преко супруга до колегиница, сарадница и сабораца у борби за бољу будућност. Због тога жене нашу подршку, разумевање и поштовање заслужују свакога дана у години“ – поручио је први човек пећиначких напредњака.