Вести

Подршка СНС-у константно расте

     На конференцији за медије у седишту Српске напредне странке у Пећинцима, повереник пећиначког одбора Милорад Пантић истакао је да СНС ужива огромно поверење грађана наше општине, као и да то поверење расте из године у годину. Он је том приликом навео да то јасно показују изборни резултати ове странке у последњих неколико година.

     „На ванредним локалним изборима 2014. године СНС је освојила 46,31 одсто гласова грађана и 17 од 30 одборничких места у Скупштини општине Пећинци. Већ на изборима за посланике у Скупштини Републике Србије и Скупштини Аутономне Покрајине Војводине, 2016. године, освојили смо 66,32 односно 66,79 % гласова изашлих бирача. На председничким изборима, у априлу 2017. године, лидер наше странке господин Александар Вучић освојио је 68,84 % гласова грађана пећиначке општине, док је на ванредним локалним изборима, у децембру исте године СНС освојила 77,7 одсто гласова и чак 27 од укупно 30 одборничких места у Скупштини општине“ – изјавио је Пантић.

     Он је додао да је разлог за овако висок рејтинг то што грађани препознају државотворну и реформску политику лидера странке и председника Републике Александра Вучића.

     „Други разлог је то што грађани јасно виде да се локална власт, коју предводи СНС, не понаша као елита и не удаљава од грађана, већ предано ради на решавању како великих инфраструктурних, тако и свакодневних проблема у свим насељима наше општине. У томе се разликујемо од наших политичких противника, који се грађанима обраћају само током изборних кампања, а након тога постају потпуно незаинтересовани за проблеме грађана до наредних избора“ – поручио је први човек пећиначких напредњака.