Вести

Показали бројност и јединство

      На великом скупу у организацији Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци 25. августа, у дворишту ловачког дома у Доњем Товарнику окупило се преко 300 чланова месних одбора из свих 15 насеља пећиначке општине, чиме је пећиначки одбор СНС још једном показао да је најача политичка организација у општини Пећинци.

     Том приликом, повереник пећиначког одбора Српске напредне странке Милорад Пантић је нагласио да је на скупу је још једном исказано јединство странке и одлучност да се настави борба за унапређење општине Пећинци у свим сегментима живота локалне заједнице.

     „Са великом подршком долази и велика одговорност. Одговорност Српске напредне странке, као најбројније организације у нашој општини, је да свакодневно ради на унапређењу квалитета живота наших грађана. Позитивна енергија коју су наши чланови показали вечерас и спремност да несебично допринесу у борби да наша општина буде општина у којој грађани добро живе од свог рада учинила ме је поносним“ – рекао је први човек пећиначких напредњака и нагласио да подршка Српској напредној странци у општини Пећинци расте из дана у дан, а да је разлог томе то што се руководство и активисти ове странке нису удаљили од грађана и што грађани осећају да у Српској напредној странци имају сигуран ослонац.