Вести

Показали спортски дух и осећај за фер плеј

      Први турнир у малом фудбалу под називом „Напредни Срем“ одржан је 23. јануара у спортској хали у Доњем Товарнику. Учествовале су екипе општинских одбора СНС свих седам сремских општина и општине Земун, а тим поводом је домаћин, повереник пећиначког одбора Милорад Пантић који је уручио награде победницима, изјавио да на овом турниру нема поражених, јер је странка показала бројност, јединство, спортски дух и осећај за фер плеј.

     „Сигуран сам да ће победнички менталитет који је показала данас СНС показати и на предстојећим изборима, да ћемо постићи сјајне резултате у целом Срему и да ће овај турнир прерасти у једну лепу традицију“ – рекао је Пантић.

     Прво место освојио је Општински одбор СНС Ириг, друго место су освојили напредњаци из Шида, док је треће место припало румском одбору. Нагараду за фер плеј добила је Сремска Митровица. За најбољег играча проглашен је Лазар Грујић из Ирига, а најбољи стрелац турнира је Владимир Стричевић, такође из иришког одбора СНС. Најстарији играч турнира је Зоран Спасојевић из Руме, за најдебљег играча турнира проглашен је Тихомир Стојаковић из Ирига, а награду за нај промашај добио је Миломир Угљешић из Шида.