Вести

Поверење између грађана и СНС никада није изневерено

    Председница Уније жена Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци Дубравка Ковачевић Суботички изјавила је на конференцији за медије да је ова странка на локалу у сталном контакту са грађанима и да то резултује међусобним поверењем какво до сада са грађанима није успела да успостави ниједна политичка организација.

    „Као илустрацију тог поверења ја бих вас подсетила да су на изборима за савете месних заједница у 11 насеља наше општине, одржаним у јуну 2017. године, наши грађани дали стопроцентну подршку кандидатима које је подржала Српска напредна странке. Тада је изабран укупно 81 нови члан савета и сви до једног су били кандидати којима смо ми дали подршку, јер су грађани били сигурни да ће Српска напредна странка подржати само оне кандидате који су спремни да се пожртвовано боре за унапређење насеља у којем живе“ – изјавила је Ковачевић Суботички.

    Она је нагласила да се иста ситуација догодила и годину дана раније, када су бирани савети месних заједница у четири насеља пећиначке општине.

    „И тада су грађани Прхова, Деча, Сремских Михаљеваца и Шимановаца стопроцентно подржали оне кандидате које је подржала Српска напредна странка. Из свега овога се јасно види да постоји континуитет поверења између Српске напредне странке и грађана пећиначке општине, које никада није изневерено и које у будућности може само расти“ – поручила је Ковачевић Суботички.