Вести

Прва изборна листа СНС

    Представници Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, на челу са повереником Милорадом Пантићем, предали су данас Општинској изборној комисији изборну листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.“, за локалне изборе у општини Пећинци који ће бити одржани 26. априла 2020. године.

    Милорад Пантић је том приликом изјавио да је то што је коалициона листа Српске напредне странке предата само дан након што су расписани избори за одборнике у Скупштини општине Пећинци, јасан показатељ да је СНС убедљиво најорганизованија и најпопуларнија политичка странка у општини Пећинци.

„Српска напредна странка у нашој општини ужива велико поверење грађана, које је заслужено вредним радом управо у интересу тих истих грађана, тако да није било тешко прикупити потписе подршке нашој изборној листи. Општина Пећинци је од када је води Српска напредна странка остварила значајан напредак у свим областима живота. Грађани очекују да се са радом на даљем унапређењу наше општине настави и знају да је листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.“ сигуран избор“ – поручио је Пантић