Вести

Синиша Ђокић нови председник општине Пећинци

    На конститутивној седници Скупштине општине Пећинци данас је за новог председника општине изабран дипломирани менаџер Синиша Ђокић, док је за његовог заменика изабран дипломирани економиста Зоран Војкић. На челу новог сазива Скупштине општине Пећинци и у наредне четири године биће лекар специјалиста пнеумофтизиолог Дубравка Ковачевић Суботички, док ће дужност њеног заменика вршити досадашњи председник пећиначке општине мр Жељко Трбовић. Сви новоизабрани челници пећиначке општине су са листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ. која је на јунским изборима освојила апсолутну већину и чак 26 од укупно 30 одборничких мандата у локалном парламенту.

    Нови председник Синиша Ђокић изјавио је да је за њега избор за првог човека пећиначке општине велика част, да је свестан одговорности која иде уз ову функцију и да ће учинити све да не изневери указано поверење.

    „Чека нас велики посао. Приоритети пећиначке локалне самоуправе у наредне четири године биће унапређење услова у школству и здравству, развој инфраструктуре и, наравно, развој привреде која нашим грађанима пружа боље услове за живот“ – поручио је Ђокић.

    Повереник Општинског одбора Српске напредне Странке Пећинци Милорад Пантић поздравио је данас избор новог општинског руководства и оценио да ће свежа кадровска решења сигурно донети нов квалитет у раду локалне самоуправе.

    „Очекујем да ће новоизабрано руководство са свежим идејама и новим ентузијазмом наставити путем стабилности и економског развоја који је зацртао председник Републике и председник наше странке Александар Вучић, а СНС биће и у наредне четири године гарант континуитета у привредном развоју пећиначке општине“ – поручио је први човек пећиначких напредњака.