Вести

Сложни и када славе и када доносе одлуке

    Данас се страначка слава Српске напредне странке, Света Петка, обележава у општинским и градским одборима широм Србије. Тако је било и у Општинском одбору СНС Пећинци, где је страначка слава обележена у присуству страначких функционера, чланства, свештенства и пријатеља странке, а обред сечења славског колача служио је архијерејски намесник пећиначки, протојереј Бојан Мијановић.

    Председник Општинског одбора СНС Пећинци, Милорад Пантић, упутио је честитку свим грађанима који Свету Петку славе као крсну славу, као и чланству Српске напредне странке. Он је истакао да и данашње слављеничко окупљање показује слогу, каква у пећиначком општинском одбору влада и када се доносе одлуке од значаја за бољи живот свих грађана пећиначке општине.

    „Имамо одличан и сложан тим који увек када доноси одлуке на уму има добробит грађана наше општине, али те одлуке се не би тако успешно спроводиле без велике подршке председника Републике Александра Вучића, која се прелива и на Републичку и на Покрајинску владу. Захваљујући таквој подршци у могућности смо да реализујемо бројне инвестиције које унапређују живот наших суграђана и због тога и наше чланство и огромна већина наших грађана безрезервно подржава Александра Вучића и Српску напредну странку“ – поручио је Пантић.