Вести

СНС број 1 на локалним изборима у општини Пећинци

      Изборна листа Српске напредне странке АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА-СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ-ИВИЦА ДАЧИЋ биће под бројем 1 на предстојећим локалним изборима у општини Пећинци заказаним за 24. децембар, потврдила је 8. новембра Општинска изборна комисија Општине Пећинци.

     Први човек пећиначких напредњака Милорад Пантић тим поводом је изјавио да је то што су кандидати са коалиционе листе окупљене око Српске напредне странке први прикупили потписе подршке гласача јасан показатељ колики углед ова странка има међу грађанима пећиначке општине.

     „Углед СНС међу нашим суграђанима расте из године у годину, јер ни једног тренутка нисмо изневерили поверење које су нам указали пре четири године. Вршећи власт нисмо се удаљили од грађана, већ смо чврсто стојали на земљи радећи са њима и за њих. Гледали смо се у очи и у лепим и у тешким тренуцима. Тако ће бити и овога пута. Изаћи ћемо отворено пред грађане са резултатима нашег досадашњег рада, а за будућност нећемо обећавати куле и градове, већ ћемо изнети јасне и оствариве планове. Сигуран сам да ће наши суграђани препознати да са Српском напредном странком имају сигурну будућност и да ћемо сви заједно победити и на овим изборима“ – рекао је Пантић.