Вести

СНС гарант напретка пећиначке општине

     Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић и потпредседник Извршног одбора странке Дамир Зобеница посетили су у понедељак Општински одбор СНС Пећинци и том приликом их је повереник пећиначког одбора Милорад Пантић упознао са резултатима рада пећиначке локалне самоуправе у протекле 4 године, колико је Српска напредна странка на челу Општине Пећинци, као и са политичком ситуацијом у пећиначкој општини.

     Пантић је нагласио да је Српска напредна странка у пећиначкој општини већ годинама водећа политичка организација у коју поверење грађана непрекидно расте.

     „Српска напредна странка се у општини Пећинци није претворила у елиту, као што је то био случај са нашим претходницима, већ је остала чврсто на земљи са народом. Упркос огромним дуговањима која смо затекли када смо преузели власт у општини, смогли смо снаге да реализујемо неколико капиталних пројеката, као и многе мање пројекте у свим насељима пећиначке општине, који су у значајној мери унапредили квалитет живота у нашим насељима. Да грађани препознају наш рад доказ су резултати остварени на изборима 2016. и 2017. године, а сигуран сам да ће то поверење бити потврђено и на предстојећим локалним изборима“ – рекао је Пантић и нагласио да у овом тренутку ниједна политичка странка у општини Пећинци, осим СНС, нема капацитет да оствари квалитетну сарадњу са републичким и покрајинским институцијама и успостави политичку стабилност неопходну за напредак локалне заједнице.