Вести

СНС освојио 77,7 одсто гласова

      Како је вечерас саопштио општински одбор Српске напредне странке Пећинци, на данас одржаним изборима за одборнике Скупштине општине Пећинци коалициона листа Српске напредне странке „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА-СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ-ИВИЦА ДАЧИЋ“ освојила је 77,7% од укупног броја изашлих грађана са правом гласа. За СНС је гласало 8.747 бирача од укупно изашлих 11.258 грађана са правом гласа.

     Тако је листа Српске напредне странке у пећиначком парламенту освојила 27 од укупно 30 одборничких мандата, док ће три мандата припасти коалиционој листи Демократске странке и Лиге социјалдемократа Војводине, која је једина од преосталих кандидованих листа успела да пређе изборни цензус.

     Тим поводом први човек пећиначких напредњака Милорад Пантић је изјавио да је овако висок изборни резултат јасан доказ да је рад за грађане и са грађанима најбоља кампања и да грађани пећиначке општине и те како добро умеју да разликују вредан рад од увреда и неистина.

     „Током кампање наши политички противници су нас засипали неоснованим оптужбама и увредама најгоре врсте, покушавајући да прикрију да су за 12 година власти опустошили општинску класу и оставили за собом 500 милиона дуговања. Али наши суграђани су још једном показали да не желе празне приче, већ јасне планове за извесну будућност. Захваљујем се свима који су подржали нашу листу и омогућили нам да у условима политичке стабилности наставимо са реализацијом свих започетих пројеката, који ће донети напредак нашој општини, а нашој деци обезбедити сигурну будућност. Вечерас није победила само Српска напредна странка. Вечерас су победили сви грађани општине Пећинци“ – рекао је повереник Општинског одбора СНС Пећинци Милорад Пантић.