Вести

СНС прогласила велику победу у општини Пећинци

    Изборни штаб Српске напредне странке Пећинци објавио је вечерас велику победу листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ. на изборима у општини Пећинци.

    Према подацима изборног штаба СНС, на локалним изборима листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ. освојила је 79,41 % изашлих бирача, а за њу је гласало 8.999 грађана пећиначке општине, што значи да је Српска напредна странка освојила 26 од укупно 30 мандата у Скупштини општине Пећинци.

    На изборима за народне посланике у републичком парламенту ову листу је подржало 8.914 грађана или 78,63 % изашлих бирача.

    И на изборима за посланике у Скупштини АП Војводине грађани пећиначке општине масовно су подржали листу Српске напредне странке, за коју је гласало 8.999 грађана, односно 79,4 % изашлих бирача.

    Повереник пећиначког одбора СНС Милорад Пантић захвалио се грађанима на великој подршци и поверењу.

    „Недвосмислена подршка Српској напредној странци и нашем председнику Александру Вучићу била је видљива већ приликом прикупљања потписа за кандидатуру, а данас је само потврђена. Грађани наше општине још једном су се јасно определили за рад и напредак Србије и наше локалне заједнице. Зато је ово победа наших грађана исто колико и победа листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ.“ – поручио је први човек пећиначких напредњака.