Вести

СНС у Пећинцима прославио крсну славу – Скромно и у складу са традицијом

Крсна слава Српске напредне странке, Света Петка, прослављена је данас и у Пећинцима, на шеталишту испред страначких просторија. Окупљени чланови странке су, у складу са обичајима и традицијом и уз скромно послужење, дочекали симпатизере и суграђане, као и пријатеље из других политичких партија.

Након обреда сечења славског колача повереник Општинског одбора СНС Милорад Пантић поздравио је госте и изразио задовољство због присуства гостију из других странака, јер је Слава, како је истакао, прилика за дружење и толеранцију и на њој нема места политичким превирањима.

„Напорно смо радили, јер је наша дужност да оправдамо поверење које су грађани овде поклонили СНС и коалицији окупљеној око ње. Резултати су једини критеријум који одређује упешност, а они су, само за ових 7 месеци колико је СНС на челу општине Пећинци, бројни и неоспорни. То препознају чак и наши дојучерашњи политички неистомишљеници који нам сада дају своју подршку. Међутим, морамо и хоћемо да урадимо још више за нашу општину. Зато верујемо и очекујемо да ће свака наредна година бити боља за суграђане у општини Пећинци,“ рекао је Пантић и пожелео срећну славу Свету Петку свим грађанима који славе и свим члановима Српске напредне странке.