Вести

Стопроцентна победа СНС на изборима за Савете МЗ

     На изборима за Савете месних заједница у 11 насеља пећиначке општине, одржаним 18. јуна, изабран је укупно 81 члан Савета, а сви новоизабрани чланови су кандидати које је подржала Српска напредна странка.

     Повереник пећиначког одбора СНС Милорад Пантић каже да је то јасан показатељ колико поверење ова странка ужива код грађана општине Пећинци.

     „Након што је на председничким изборима Александар Вучић у нашој општини освојио скоро 70% поверења гласачког тела, само неколико месеци касније кандидати које је подржала Српска напредна странка освојили су апсолутну победу на изборима за Савете месних заједница. Разлог томе је свакако чињеница да се локална самоуправа, на чијем челу је СНС ни једног тренутка није удаљила од грађана, да свакодневно ослушкује њихове потребе и труди се колико год је у могућности да им изађе у сусрет. Такође, наши активисти кроз бројне акције, од добровољног давања крви до уређења насеља, свакодневно доприносе бољим условима живота у локалној заједници и то наши суграђани очигледно препознају и цене“ – изјавио је први човек пећиначких напредњака.