Вести

У сталном контакту са грађанима

     Милорад Пантић, повереник Општинског одбора Српске напредне странке Пећинци, изјавио је на конференцији за медије да је руководство СНС у општини Пећинци у сталном контакту са чланством и да је у сваком тренутку упућено у све проблеме у насељима наше општине.

     „Сваке недеље се састанемо са чланством два месна одбора и то је одлична прилика да нам чланство укаже на кључне проблеме у свом насељу и да сагледамо шта су приоритетне потребе грађана у сваком од наших 15 насеља. Поред тога, Општински одбор се састаје на недељном нивоу, што је такође добра прилика да се састану страначки и општински функционери и да се размене информације о свим горућим проблемима и активностима локалне самоуправе и јавних предузећа на њиховом решавању. Та двосмерна комуникација нам је драгоцена, јер не смемо себи дозволити да се удаљимо од реалности и да се, као наши претходници, учауримо и занемаримо потребе људи који су нам указали поверење да водимо општину“ – рекао је Пантић.

     Члан пећиначког одбора и председник општине Пећинци Жељко Трбовић нагласио је да је Општина Пећинци отворена према грађанима са којима је у сталној комуникацији на више начина.

     „Пре свега, ту су савети месних заједница које чине људи из села који су на изборима добили поверење суграђана да село заступају пред Општином. Ја сам увек на располагању председницима савета и све ургентне проблеме у селима одмах заједнички решавамо, уз стручну подршку општинске администрације. Наши одборници и већници су такође увек спремни да укажу на проблеме у селима из којих долазе. Поред тога, грађани имају могућност и директно да ми се обрате путем опције „Пишите председнику“ на нашем општинском сајту“ – изјавио је Трбовић и додао да он и његови сарадници редовно присуствују манифестацијама и јавним скуповима у насељима пећиначке општине, и увек такве прилике користе и за отворен разговор са грађанима.