Вести

ВУЧИЋ : Морамо да наставимо путем мира и будућности

    Пред неколико хиљада окупљених грађана, који су му приредили више него топао дочек у Пећинцима, председник Александар Вучић најавио је бројне капиталне инвестиције које ће у наредном периоду бити реализоване на територији пећиначке општине.

    Он је у разговору са грађанима рекао да је данас потписан уговор за изградњу пута Шимановци – Прека калдрма и најавио потписивање уговора за изградњу деонице пута од Преке калдрме до Ашање, укупне дужине 16 км.

    „Не бих долазио пред вас да немам шта да вам кажем. У Попинцима ћемо да урадимо реконструкцију школе и вртића, а у Ашањи ћемо да завршимо спортску халу. У Дечу ћемо да решавамо проблем канализације и овде пречистача отпадних вода. То је све велики новац, али када имате фабрике, када имате људе који раде, онда можемо више да улажемо. Ово је оно што ћемо ми са нивоа Србије да помогнемо Пећинцима“ – рекао је председник Вучић.

    Он је нагласио да је важно да наставимо да доводимо инвеститоре у Пећинце, не само због тога што ће највећи број људи из ове општине бити запослен, већ и због тога што тиме и локална самоуправа добија много више новца и много више могућности да решава ваше и социјалне и све друге проблеме.

    „Неопходно је да у овом тешком времену будемо заједно, уједињени, да сачувамо своју земљу и будућност наше деце. Избори нису игра, држава није играчка. Није довољно да седите испред телевизора и помислите како неко лепо прича и свашта обећава“ – нагласио је Вучић и подвукао да морамо да се трудимо, да радимо, да се боримо, да наша дела говоре о нама.

    „Зато они који вам све олако обаћавају не мисле добро Србији, јер без тешког рада и посвећености нема ни резултата. У овом тешком времену морамо да гледамо своје интересе, да гледамо шта можемо да учинимо за себе и своју децу, за нашу Србију“ – рекао је председник.

    Вучић је поручио да желимо да се такмичимо са свима у раду и резултатима, да будемо први у економији, успешнији од свих, да наша дела говоре све јер, како је рекао, оно што ми кажемо ми то и урадимо. Он је нагласио да морамо да наставимо путем мира и будућности, путем напретка Србије.

    „Изађите на изборе, гласајте за будућност наше деце, за мир и стабилност, за резутате, за оне који су озбиљни и одговорни. Изађите да покажемо сву снагу наше демократије – да их победимо убедљивије него икад“ – поручио је председник Вучић.