Вести

ВУЧИЋ: НЕМА ТЕ СВЕТСКЕ БАНКЕ, НИТИ ММФ-а, КОЈИ ЋЕ ДА КАЖЕ ДА ЈЕ СРБИЈА ЛОШЕ РАДИЛА

      На предизборном митингу Српске напредне странке, одржаном 8. априла у Новом Саду, Александар Вучић је истакао да нема тог извештаја који ће да каже да је Србија у минусу.

     "Нема те Светске банке, нити ММФ-а, који ће да каже да је Србија лоше радила. И на светској Дуинг бизнис листи, листи која рангира земље по критеријуму стања у пословној клими, порасли смо за 32 места, а ове године ћемо порасти за нових 10 до 15 места" - рекао је Вучић.

     Он је констатовао да не може све преко ноћи да се уради, и да је разумљиво што су људи нестрпљиви, јер тешко живе, али их је замолио да погледају рад и посвећеност и да ипак виде да се ствари померају и да иду на боље.

     Својим политичким противницима Вучић је поручио да не шире мржњу уколико им народ не укаже поверење.

     "Војводином сте управљали 16 година и довели до тога да 26 од 44 општине буду испод просека Србије. Па како сте то успели, није за то крив неко други, ви сте управљали сви заједно, а не неко други" - поручио је Вучић.

     На митингу је учествовало и 160 присталица из општине Пећинци, на челу са повереником пећиначког одбора Српске напредне странке Милорадом Пантићем.